STIERNA X REPAMERA

Stierna skrädderiservice
Med hjälp av Stiernas skrädderiservice kan du laga eller måttanpassa dina plagg.
Produkter som håller länge är en del av Stiernas designfilosofi, men i ett stall kan allting hända. Skulle ett av dina Stierna-plagg gå sönder ska det finnas möjlighet till att laga det.
Det är inte bara en stor vinst för vår miljö, men vi vågar också säga att tillfredsställelsen i att reparera ett favoritplagg kan till och med slå känslan av att köpa ett nytt. En liten reparation kan ofta förlänga en produkts livslängd med flera år och samtidigt reducera ditt miljömässiga fotavtryck.

Hur går det till?
För att laga eller måttanpassa ditt Stierna-plagg, använda vår digitala reparationstjänst som vi har i samarbete med Repamera. Klickas på länken nedan, där bokar du en lagning eller måttanpassning. Du får hem en frankerad påse, skickar ditt plagg och får tillbaka det inom 10 dagar. Skrädderitjänsten är för närvarande bara tillgänglig för den svenska marknaden men vi jobbar på det.

Laga eller måttanpassa ett vattentätt plagg?
För våra vattentätaplagg har vi har ett nätverk med certifierade skräddare som kan tejpa sömmarna på ett korrekt sätt. Är sömmarna inte tejpade är plagget inte längre vattentätt. Har du ett vattentätt plagg från Stierna som behöver justeras eller lagas. Kontakta oss på info@stierna.com för mer information.

Till Stiernas skrädderiservice >>>